Beth Hart

Hun er indbegrebet af naturtalent, og hendes hæse stemmes varme har en helt særlig plads i danskernes hjerte. Nu gæster hun Aalborg og Musikkens Hus som led i sin ”Fire On The Floor-tour”.
mh-bethhart-hd.jpg
21. november 2017 kl. 20:00
Dkk. (1) 325,- (2) 275,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Hun er let genkendelig, den rødhårede kvinde ved klaveret, som fylder rummet ud med sin glødende, hæse klang, som på én gang udstråler råstyrke og ekstrem sårbarhed.

I Danmark er det især hits som ”Learning to Live” og ”Leave the Light on”, der har førte hende til tops på playlister og rundt i landet på de største scener, heriblandt som åbningsnavn på SPOT-festivalen, hovednavn på Bøgescenerne på Smukfest og i DR-underholdningsprogrammet ”Stjerne for en aften”.

Flittig og mangfoldig

Beth Harts seneste album, ”Fire On The Floor” udkom i Europa i oktober 2016 og med release i USA i februar 2017. Det er med sange både fra dét samt det store bagkatalog, at hun vil bevæge publikum, når hun på sin officielle turné besøger Musikkens Hus.

Den powerfulde sangerinde har siden 1996 udgivet ni studiealbummer i eget navn samt otte albummer i samarbejde med andre store musikere, heriblandt blues-veteranen Buddy Guy. Hun har også optrådt sammen med guitar-legenden Jeff Beck til det prestigefulde Kennedy Center Honors i 2012, hvor blandt andre Barack Obama var blandt publikum.

Beth Hart har eksperimenteret med både big band-musik og intim blues, men vender kontinuerligt tilbage til den særlige udfoldelse af blues og rock, som er blevet hendes varemærke.

“Fire On The Floor” er blevet taget godt imod hos publikum og anmeldere og viser, at hun i en alder af 45 år er på et karrieremæssigt højdepunkt, både som sanger og sangskriver. Der bliver altså nok at glæde sig til, når den populære sanger går på scenen i Koncertsalen 21. november 2017.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.