Bartók & Brantelid

Arrangør: Aalborg Symfoniorkester
brantelid_feb.jpg
16. februar 2017 kl. 19:30
DKK (A) 275,- (B) 230,- (C) 205,- (D) 170,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Andreas Brantelid var kun 14 år, da han fik sin koncertdebut. Han har siden vundet adskillige priser og begår sig nu som solist på den internationale scene. Brantelid fortolker Prokofjevs Sinfonia concertante, der, som titlen antyder, har symfoniske træk med en bred vifte af temaer og tempi. I det 20. århundrede opstod en ny form for koncert: Koncert for orkester, som karakteriseres ved at individuelle musikere eller hele grupper fra orkestret har en solistisk og virtuos rolle. Bartóks orkesterkoncert, der er en skøn blanding af klassisk musik og med melodiske, rytmiske og tonale referencer til den østeuropæisk folkemusik, er et mesterligt eksempel på denne nye form for koncert.

Medvirkende

Dirigent: Karen Kamensek
Solist: Andreas Brantelid, cello
Aalborg Symfoniorkester

Program

Prokofjev: Sinfonia concertante
Bartók: Koncert for orkester

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.