Virtuos violin & underfuld obo

Arrangør: Aalborg Symfoniorkester
leleux.jpg
08. december 2016 kl. 19:30
DKK (A) 275,- (B) 230,- (C) 205,- (D) 170,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

Mød ægteparret Lisa Batiashvili og François Leleux til en særlig aften med intens virtuositet. Batiashvili var kun 2 år, da hun første gang spillede violin og i dag en af de mest efterspurgte violinister. I aften spiller hun Tjajkovskijs smukke violinkoncert. Det bliver også et glædeligt gensyn med dirigent Leleux, som tilmed spiller Lebruns obokoncert i d-mol. I 1879 modtog Brahms æresdoktorgraden ved universitetet i Breslau og skrev i den anledning Akademisk festouverture, som indleder aftenens koncert. Vi slutter med Brahms’ værk Haydn-variationerne, der vidner om Brahms’ fascination af tidligere komponister og store beundring for især Haydn.

Medvirkende

Dirigent og solist: François Leleux
Solist: Lisa Batiashvili, violin
Aalborg Symfoniorkester

Program

Brahms: Akademisk festouverture
Prokofjev: Koncert nr. 2 for violin og orkester, g-mol, op. 63
Lebrun: Obokoncert
Brahms: Variationer over et tema af Haydn

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.