Vi Sidder Bare Her

Triokonstellationen, ”Vi Sidder Bare Her”, bestående af Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig vender tilbage til Musikkens Hus i Aalborg for endnu en gang at bevæge publikum med deres medrivende kombination af spoken word og musik.
vi-sidder-bare-her.jpg
06. oktober 2016 kl. 19:30
DKK 235,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Kalenderen viste 2014 sidst de tre herrer bag projektet "Vi Sidder Bare Her" besøgt Musikkens Hus. Til efteråret 2016 kommer de med et nyt udspil, og det bringer dem selvfølgelig tilbage til Aalborg.

Om "Vi Sidder Bare Her"

Da konstellationen Vi Sidder Bare Her blev annonceret, var forventninger høje – for magen til spændende konstellation skulle man da lede længe efter og succesen udeblev da heller ikke.

"Vi Sidder Bare Her" høstede masser af anmelderroser og medieopmærksomhed og følelsen af, at Toksvig og Simpsons musikalske univers passede perfekt til Jørgen Leths ord, formuleringer og stemme var fremherskende alle steder.

Simpson og Toksvig har skabt en mageløs og stemningsfuld musikalsk rejse som lydbillede til Jørgen Leths unikke freestyle poesi. Det er en stor fornøjelse at høre Jørgen Leths betragtninger omkring forskellige dagligdags ting, og vi kommer omkring løgn, deponerede ting, mænd der græder og en tur gennem Danmark i tog.

“Jeg kan ikke skrive en digtsamling på det her niveau, det er det bedste vi nogensinde har lavet.” - Jørgen Leth

Og det må man give ham ret i. De meget personlige og næsten gåsehudsfremkaldende numre, hvor Jørgen Leth beskæftiger sig med mere følsomme emner som bl.a. at sige farvel, at være skrøbelig, depression og det at være alene, er med til at give yderligere en dimension til teaterkoncerten.

"Vi Sidder Bare Her" er en teaterkoncert, der giver publikum en uforglemmelig rejse i alle følelsesregistre med garanti for gåsehud.

Foto: ©Søren Solkær Starbird

Bemærk: Ingen teleslynge

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.