Veronica Maggio

Sidste år leverede Veronica Maggio en forrygende koncert i et pakket Arena-telt på Roskilde Festival. Publikum i Musikkens Hus kan nu glæde sig til, at den svenske popdronning gæster Aalborg på sin sensommerturné i Danmark.
mh-veronicamaggio_hd.jpg
02. september 2016 kl. 20:00
DKK 355,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

På den anden side af sundet kalder de hende ”Sveriges Popdrottning” – og med god grund. For siden albumdebuten i 2006 har den blonde, bramfri og charmerende sangerinde fra Uppsala solgt mere end 250.000 albums, modtaget Grammisar og Rockbjörnar på stribe og hittet med sine poetiske poplåtar i hele Skandinavien. Og så er hun tilmed den mest streamede sangerinde i Spotifys hjemland – med over 400 millioner streams! 

Lige nu hitter Veronica Maggio med sin nye single, ”Den första är alltid gratis”, som allerede har knap 5 millioner streams på Spotify. Singlen var forløberen til det femte album, der udkom i starten af maj.

Veronica Maggio er fantastisk på en scene, hvor hun leverer boblende popmusik sunget på sit svenske modersmål. Med et stærkt bagkatalog kan publikum glæde sig ti en ”popstjerne til fingerspidserne” med superhits som “Jag kommer”, "Hela huset" og ”Måndagsbarn” samt en liveoptræden, der er blevet kaldt ”bedst i Sverige”. 

Der er garanti for svensk popfest, når Maggio med band besøger Musikkens Hus i sensommeren.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.