TV 2 Playlisten 2016

Med bl.a. Page Four, Joey Moe, Cisilia og KATO
mh_playlisten_new-hd.jpg
24. november 2016 kl. 19:00
DKK 200,- inkl. gebyr OBS: Publikum skal være på plads i salen senest kl. 18.50 NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

TV 2 og Musikkens Hus fejrer musikåret 2016 i selskab med den danske musikbranche. Det bliver et brag af et tv-show, hvor årets mest spillede solister giver publikum et musikalsk genhør med de største hits fra året, der er gået.

Kan du huske hvilke hits, der har toppet årets playlister og domineret lydbilledet på de danske radiostationer? Glæd dig til et genhør med årets allerstørste hits, når de danske hitmagere leverer årets største ørehængere live på scenen i Musikkens Hus foran et festende publikum.

TV 2 Playlisten er TV 2s store nytårsshow, hvor de største stjerner mødes i Musikkens Hus for sammen at fejret året, der er gået og danse sig ind i det nye år sammen med festglade nytårsgæster landet over. Det bliver en sand hitkavalkade og en perfekt afrunding på et stort dansk musikår, hvor både nye og garvede solister har sat deres aftryk på de nationale såvel som de internationale playlister.

Du kan blandt andre opleve hjerteknuserne fra det københavnske boyband Page Four, rapperne Blak & Jimilian, som sammen og hver for sig har domineret årets lydbillede med de vildeste ørehængere som ”Nede Mette”, ”Slem Igen” og ”Sommer Sindssyg”, sprudlende Cisilia sammen med Kongsted og selvfølgelig den topcharmerende Joey Moe. NOAH, Sleiman og Hasan Shah slutter sig til det stærke lineup.

Nordjyske KATO vil igen i år indtage rollen som aftenens DJ og guide både publikum og tv-seere sikkert gennem aftenen med fingeren på mixerpulten, når lyden af 2016 får taget til lette i Musikkens Hus.

Glæd dig til et brag af en aften med hitlisternes højdespringere og varm allerede nu op til nytårsfesten.

Se også showet kl. 21.00

Showet optages i Musikkens Hus den 24. november kl. 19.00 og kl. 21.00 og sendes på TV 2 nytårsaften.

OBS: Der vil under showet blive anvendt stroboskoplys, som kan fremkalde epileptisk anfald hos personer med lysfølsom epilepsi.

Bemærk: Der kan forekomme begrænset lyd- og udsyn pga. tv-produktion

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.