TV 2 Alletiders Juleshow

Generalprøve
mh-new-juleshow-tv2-hd.jpg
22. november 2016 kl. 20:00
DKK 150,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Kom og vær med til generalprøven, når TV 2 og Musikkens Hus i Aalborg ønsker danskerne en glædelig jul.TV 2 inviterer indenfor i Musikkens Hus til en underholdende julefest med store danske solister akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.

TV 2 Alletiders Juleshow er et festligt tv-show for hele familien, som dyrker traditionerne men også overrasker med underholdende indslag og fascinerende sceneshows undervejs i løbet af aftenen.

Koncertsalen i Musikkens Hus vil med sine snehvide vægge og julerøde stole danne rammerne om årets smukkeste juleshow, hvor en række af musikkens største navne spiller de mest elskede og kendte julemelodier med Aalborg Symfoniorkester og Thisted Kirke Drenge- & Mandskor.

Showet præsenteres af de folkekære TV 2-værter Cecilie Frøkjær og Jes Dorph-Petersen, som vil lede publikum og tv-seere gennem en aften med medrivende musikalske indslag og julehygge for hele familien.

Glæd jer til en storslået aften i Musikkens Hus, hvor julestemningen fra første anslag vil brede sig til bagerste række og hele vejen ud i de danske stuer.

Bemærk: Ikke alle medvirkende i TV 2 Alletiders Juleshow medvirker i generalprøven, det gælder blandt andre Rasmus Seebach.

Showet optages d. 23. november kl. 17.30 og kl. 20.00 og sendes på TV 2 i december.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.