Turboweekend Close-Up

I akustisk set up med strygekvartet
turdoweekend.jpeg
22. januar 2016 kl. 20:00
Dkk. 250,- inkl. gebyr

I 2013 overraskede Turboweekend publikum og anmeldere ved at omarrangere nogle af deres store hits som ”Trouble Is” og ”On My Side” fra rockede synthpop-numre til inderlige akustiske arrangementer. 22. januar gentager de succesen i Musikkens Hus, hvor de sammen med en strygekvartet vil optræde med nedbarberede udgaver af deres største hits.

Bagkataloget, såvel som de helt nye hits ”Miles And Miles”, ”Asking For More” og ”Disco To Disco”, er blevet skrællet ind til den inderste kerne og fremstår nøgne og ekstra nærværende.

Idéen til koncerterne opstod som en eftertanke på bandets mange radio- og tv-optrædener, hvor det ikke har kunnet lade sig gøre at spille numrene for fuld udblæsning. Det er der gennem tiden kommet en masse alternative versioner ud af, som man stadig kan finde på YouTube, og på EP'en ”Shadow Sounds”.

I 2013 fik bandet blod på tanden til at lave en hel koncert efter denne opskrift, hvilket resulterede i fulde sale i DR's Koncerthuset og Musikhuset Århus, hvor de bl.a. høstede 6 ud af 6 stjerne fra GAFFA. Nu gentager de succesen, spæder op med en strygekvartet og tilføjer Odense og Aalborg til programmet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.