Svend Asmussen Tribute

Dansk jazzlegende fylder 100 år
svend-asmussen.jpeg
15. april 2016 kl. 20:00
Dkk. 185,- inkl. gebyr

En af vor tids allerstørste jazzmusikere - violinisten Svend Asmussen - kunne i februar 2016 fejre sin 100 års fødselsdag. I omkring 70 år har han været en markant del af den danske musikscene og optrådt med en perlerække af de største danske og internationale jazzstjerner.

Vi fejrer denne markante danske musikpersonlighed med en hyldestkoncert, der giver et unikt indblik ind i hans omfattende karriere.

Medvirkende

Orkesteret er håndplukket til lejligheden. I front er en af de bedste nutidige danske jazzviolinister, Bjarke Falgren, der har nær relation til Svend Asmussen. Bjarke Falgren får selskab af den unge, svenske mundharmonikavirtuos, Filip Jers, der er Sveriges førende mundharpespiller og i absolut verdensklasse. Dette line up giver mulighed for at fokusere på Asmussens legendariske samarbejde med Belgiske Toots Thieleman.  

Rytmegruppen vil bestå af guitaristen Jacob Fischer, som i en længere årrække var en fast del af Svend Asmussens kvartet. De øvrige i rytmegruppen er den svenske bassist Hans Backenroth og trommeslageren Kristian Leth, der sammen har turneret over hele Skandinavien med navne som Scott Hamilton, Karin Krog, Ulf Wakenius – for blot at nævne nogle stykker. 

Der er med andre ord lagt op til et brag af en hyldest med swingende og underholdende jazz i verdensklasse.

Bjarke Falgren, violin
Jacob Fischer, guitar
Filip Jers, mundharpe
Hans Backenroth, bas
Kristian Leth, trommer

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.