Stine Bramsen

Support: Nayah
stine-bramsen.jpeg
13. februar 2016 kl. 20:00
Dkk. 235,- inkl. gebyr

Med udsolgte koncerter landet over og en flot modtagelse af sin debut-EP og ikke mindst debutalbummet "Fiftyseven", er den lille sangerinde med den store stemme i topform. Stine Bramsen har i efteråret 2015 væltet danskerne omkuld med sin medvirken i tv-succesen ’Toppen Af Poppen’. I støbeskeen er nu en planlagt vinterturné med stort band, hvor hun selvfølgelig lægger vejen forbi Musikkens Hus. 

Der er stjerneregn og anmelderroser til Stine Bramsen, der på sin solofærd har markeret sig som et yderst populært livenavn. De mange udsolgte koncerter i efteråret 2015 taler sit helt eget og meget tydelige sprog; publikum elsker Stine Bramsen.

Det er ikke kun på livefronten sangerinden er populær. Hendes debut-EP blev ligeledes modtaget med flotte anmeldelser, og røg direkte ind som #1 på iTunes, hvor den lå i 17 dage, og solodebuten er blandt de mest downloadede udgivelser herhjemme.

Danskerne lærte hende endnu bedre at kende i ’Toppen Af Poppen’ på TV2, hvor hun sammen med Oh Land, Shaka Loveless, Sebastian, Lars Lilholt, Mattias Kolstrup (Duné) og Isam B fortolkende hinandens sange. Hun er netop udkommet med sit første fuldlængde debutalbum, og den 13. februar 2016 runder hun sin vinterturné af med et brag af en koncert i Musikkens Hus i Aalborg. 

NAYAH varmer op for Stine Bramsen

Når Stine Bramsen giver koncert for en udsolgt sal i Musikkens Hus, bliver det med den helt nye sangerinde Nayah som support. 

Nayah vil optræde med enkelte sange fra sin kommende EP-udgivelse, dér iblandt sangen ”Bad Bitches”, der var P3’s Uundgåelige i slutningen af 2015, og den helt nye ”Hvis Nu”, hvor hun i videoen brænder sin ex-kæreste af i bogstavelig forstand.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.