Simon Talbot

Den top charmerende og hyle morsomme Simon Talbot gør klar til at indtage det forjættede land, USA. Derfor prøver han nyt materiale af i Musikkens Hus 30. september
7210.jpg
30. september 2016 kl. 20:00
DKK 140,- NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000.

UDSOLGT - Ekstrashow torsdag 29. september

Simon Talbot er nomineret til prisen som ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla 2017 – der er ingen tvivl om, at Simon Talbot er blandt Danmarks dygtigste komikere. Efter en succesfuld Danmarksturné vil Talbot i 2017 prøve kræfter med USA, og derfor består dette show både af testmateriale på dansk og engelsk.

Fuld af entusiasme, sprudlende fortælleglæde og med en fremragende sans for levering og timing er Simon Talbot svær ikke at lade sig begejstre af. Hans stil er original, og han holder intet hemmeligt over for sit publikum. Det skaber et helt særligt nærvær og gør enhver oplevelse med Talbot enestående. Han er hjemmevant på scenen og trives godt i spotlyset, hvor han leverer historier om sin dagligdag og livet generelt med stor selvtillid og overbevisning.

Simon Talbots evner i dansksproget stand-up er et velbeskrevet blad, men på denne specielle ”Work in Progress Tour” vil han også forsøge sig på engelsk. Simon Talbot er halv irer og finder sig rigtig godt tilpas på engelsk, og han flytter snart til Los Angeles for at lave engelsk comedy i en længere periode. For første gang kan et dansk publikum opleve denne side af Talbots comedy og få en snigpremiere på de shows, han laver i ”Guds eget land”.

Varm lattermusklerne op og glæd dig til at få ondt i kinderne af at smile, når Simon Talbot med special guest afprøver nyt materiale i en uhøjtidelig stemning.

Om Simon Talbot

Simon Talbot er et unikt komisk multitalent. Det blev tydeligt for alle, da han i 2007 fik sit gennembrud som stand-up komiker i Comedy Fight Club, hvor han vandt konkurrencen i tredje sæson. Med sit seneste onemanshow ‘Mr. Copenhagen’ placerede han sig i foråret 2016 solidt på toppen af den danske stand-up scene.

”Jeg elsker, at stå på en scene og lave stand-up. Jeg underholder med historier fra min hverdag om alt fra computerspil og mine for korte akillessener, til min opvækst som Jehovas Vidne, min stordrikkende irske far, min kæreste og meget andet – og jeg giver også tit min egen krøllede version af livet generelt” – Simon Talbot

Bemærk: Ingen teleslynge

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.