Sigurd Barrett & Nordkraft Big Band

Familiekoncert for b(j)ørn og barnlige sjæle
mh-sigurdbarret_hd.jpg (1)
29. maj 2016 kl. 15:00
Dkk. 145,- inkl. gebyr

Få en kæmpe oplevelse for hele familien, når Sigurd Barrett og Nordjyllands eget bigband sammen går på scenen i Musikkens Hus.

Det bliver en eftermiddag fyldt med gode fortællinger og fantastisk jazzmusik, leveret i børnehøjde af det 17 mand store Nordkraft Big Band og den fabelagtige Sigurd Barrett bag klaveret.

Sigurd Barrett er kendt for sit store musikalske talent og sine medrivende historier, der i den grad kommer ud over scenekanten. Sigurd Barrett har været aktiv på de danske scener i mere end 30 år og har derudover høstet stor succes med tv-programmer som ”Sigurds Bjørnetime” og ”Sigurd & Big Bandet”.

Det succesrige og anmelderroste Nordkraft Big Band vidner om den store udvikling der sker i Aalborg og Nordjylland i disse år. Bigbandet har gennem deres femårige levetid udviklet sig fra et hæderligt projekt-bigband, til nu at være blandt toppen af danske bigbands. Deres CV består blandt andet af Birthe Kjær, Bobo Moreno, Sinne Eeg, Roger Neumann (US), Nikolaj Bentzon, Margrethe Grarup, Szhirley, Veronica Mortensen, Mike Andersen og ikke mindst den verdenskendte blues-guitarist, Robben Ford (US).

Forestillingen henvender sig til børn i alderen 4-12 år. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.