Sidsel Storm

Albumaktuelle Sidsel Storm er kendt for sin nutidige og luftige jazzvokal, der kombinerer det bedste fra jazz og pop. Til oktober tager hun publikum med storm, når hun gæster Musikkens Hus i Aalborg.
mh-sidselstorm_hd.jpg
01. oktober 2016 kl. 20:00
DKK 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Sidsel Storm har begejstret publikum og anmeldere rundt om i den store verden med sin lækre vokal og sine kompositioners nordiske klang. Den kun 32-årige sangerinde og sangskrivers seneste album i eget navn udkom i 2015 med titlen ”Closer”.

”Closer” er blevet til i tæt samarbejde med Peter Storm Otto, der ikke blot er Sidsels faste musikalske makker men også manden i hendes liv. En energinerve af en relation, der både rummer kærligheden og det kollegiale. Albummets tekstunivers lader os også komme helt tæt på, når Storm med afsæt i menneskelige relationer sender os omkring kærlighedens veje og vildveje, hvor hjertet både kan boble og briste.

Tag en pause fra hverdagen og lad dig bevæge og forføre af Sidsel Storms hjertevarme, indtagende melodier og kraftfulde stemme.

Om Sidsel Storm

Sidsel Storm har allerede gjort sig bemærket både herhjemme og i udlandet. I en alder af blot 32 år kan hun skrive fire albumudgivelser, DPAs jazzkomponistpris (2008), Danish Music Award for ”årets danske vokaljazz udgivelse” (2009) og international anerkendelse på CV’et. Særligt i Asien og Tyskland er de begejstrede med sangerinden, der her har solgt titusindvis af album.

I mellemtiden er powerkvinden også blevet mor til to, men det kunne da kun holde hende fra scenen i fire uger. Dette vidner om et musikalsk talent med en ambitiøs tilgang til musikken, og Sidsel overlader da heller intet til tilfældighederne, når det kommer til hendes andet hjertebarn - musikken. Selv er hun nemlig inde over alle processer i musikkens og albummets tilblivelse, lige fra komposition, tekstskrivning, udgivelse, booking, pressebilleder til musikkens form både live og i studiet. 

Medvirkende

Sidsel Storm, vokal          
Magnus Hjorth, piano
Henrik Holst Hansen, trommer & percussion
Tobias Wiklund, flugelhorn & trompet
Lasse Mørch, kontrabas

Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub. Bliv medlem her.

Koncerten er blevet til med støtte fra Torben Vejs Fond.

Bemærk: Ingen teleslynge

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.