Rugsted & Kreutzfeldt

Musikalsk gensyn med gruppen bag ”Tilfældigvis forbi”, ”Jeg ved det godt”, ”Sad i parken” og mange flere
mh_kreutzrugsted_hd.jpg
22. oktober 2016 kl. 20:00
DKK 285,- inkl. gebyr Bemærk: Stående koncert. NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Rugsted & Kreutzfeldt er for alvor tilbage på den danske livescene efter deres comeback i 2011. Og nu inviterer Musikkens Hus på en musikalsk rejse ind i den populære duos omfattende bagkatalog blandet med hits fra deres seneste album ”5”.

I efteråret 2011 sendte Rugsted & Kreutzfeldt et længe ventet album på gaden – det første studiealbum med nye sange i 26 år. Ved udgivelsen strøg albummet med det enkle navn “5” direkte ind på top tre, og har nu for længst modtaget sin guldplade. 

Ved koncerten i Musikkens Hus vil den veloplagte gruppe levere et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt-sound krydret med små anekdoter.

Rugsted & Kreutzfeldt Live

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Glæd dig til et musikalsk gensyn med gruppen bag hits som ”Tilfældigvis forbi”, ”Jeg ved det godt” og ”Sad i parken”, men der bliver også plads til et særligt ”kendissæt”, hvor Jens og Stig fremfører nogle af de hits, de har skrevet til andre artister som Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Martin Brygmann og Søs Fenger.

Bemærk: stående koncert.

Medvirkende

Stig Kreutzfeldt, sang og guitar
Jens Rugsted, sang og guitar
Jakob Baumgartner, guitar
Josef Baumgartner, keys

Bemærk: Ingen teleslynge

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.