Robben Ford

Få en oplevelse ud over det sædvanlige, når den amerikanske stjerneguitarist Robben Ford giver koncert i Musikkens Hus sammen med Aalborgs eget Nordkraft Big Band.
mh-robbenford_hd.jpg
05. november 2016 kl. 20:00
DKK 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Blues i verdensklasse

Det bliver en blueskoncert i verdensklasse, når denne levende legende Robben Ford slår sig løs ledsaget af det yderst velspillende og 17 personer store bigband under ledelse af Jesper Riis.

Koncerten tager udgangspunkt i Robben Fords eget materiale - tilsat Nordkraft Big Bands dynamiske og farverige lyd, men musikken bringer os også forbi nogle af Fords egne musikalske forbilleder.

Robben Ford er en af verdens mest anerkendte guitarister. Han er bedst kendt som en fremragende bluesmusiker, der trækker autentisk på hele den amerikanske musiktradition, men han ejer samtidig en eksemplarisk evne til at tilpasse sig en stor vifte af andre musikalske genrer.

Fem gange er Robben Ford nomineret til en amerikansk Grammy, og han har spillet med et hav af artister, såsom Joni Mitchell, Miles Davis, Bob Dylan, John Scofield og mange andre.

Tilbage i 2013 gæstede Robben Ford for første gang Nordkraft Big Band, til det der skulle blive en stor succes. Sammen spillede de koncerter i hele landet og høstede mange roser. Nu er de igen samlet og spiller en lille koncertturné i det nordlige Danmark. 

Om Nordkraft Big Band

Nordkraft Big Band er Aalborg og Nordjyllands professionelle, rytmiske ensemble.

Bigbandet blev dannet i 2010 for at sætte fokus på den rytmiske musik i Nordjylland og visionen er, at være den rytmiske pendant til Aalborg Symfoniorkester.

Nordkraft Big Band har arbejdet med flere store danske artister, bl.a. Szhirley, Sinne Eeg, Mike Andersen, Nikolaj Bentzon, Roger Neumann (US) og Robben Ford (US).

Bemærk: Ingen teleslynge

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.