Plácido Domingo

Alle gode gange tre - Plácido Domingo optræder i Musikkens Hus i starten af november.
mh-domingo-02-hd.jpg
02. november 2016 kl. 20:00
DKK (1) 1500,- (2) 1400,- (3) 1300,- (4) 700,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

Efter Plácido Domingo måtte udsætte koncerter af to omgange sidste år, er der blevet arbejdet hårdt for, at nordjyderne får lov til at opleve en levende legende på tætteste hold.

Nu er det lykkedes.

Koncerten, som er arrangeret i samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center, finder sted onsdag den 2. november 2016. Her vil manden, der over hele verden er kendt som kongen af opera, stå på scenen i Koncertsalen i Musikkens Hus. Det er første gang nogensinde, at Domingo besøger Nordjylland. 

75-årige José Plácido Domingo Embil, kendt som Plácido Domingo, er én af verdens mest kendte operasangere i nyere tid.

Domingo har over 50 års erfaring på den internationale operascene og er også en legende i bredere musikkredse. 

Plácido Domingo er fortsat særdeles aktiv på den internationale operascene. Alene de seneste år har han haft roller som blandt andre Germont i La Traviata ved Metropolitan Opera i New York, titelrollen i Nabucco ved Royal Opera i Covent Garden i London, Giacomo i Giovanna d’Arco ved Salzburg Festivalen, Count di Luna i Il Trovatore i Berling State Opera.

Plácido Domingo blev for alvor kendt ud over operakredse, da han forud for åbningskampen til VM i fodbold i Rom i 1990 optrådte med José Carreras og Luciano Pavarotti. De tre verdenstenorer blev siden kendt som ”De tre tenorer” og har en stor del af æren for, at opera blev løftet ud til et helt nyt og bredere publikum. Og det er netop et bredt repertoire Plácido Domingo kommer til at glæde publikum med til november.

Han akkompagneres af Aalborg Symfoniorkester.

De gæster, der købte billet til koncerten tidligere og aktivt meldte sig på en forkøbsliste, vil blive kontaktet direkte og tilbudt at købe samme antal billetter igen.  

Eventuelt resterende billetter vil blive sat til salg 4. oktober klokken 10.00. 

Medvirkende

Plácido Domingo, baryton
Eugene Kohn, dirigent
Angel Blue, sopran 
Micaëla Oeste, sopran 
Aalborg Symfoniorkester

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.