Pernille Rosendahl

Vi kender Pernille Rosendahl fra Swan Lee og The Storm, men det er første gang, vi skal opleve den smukke sangerinde solo.
unknown.jpeg
07. oktober 2016 kl. 20:00
DKK 200,- inkl. billetgeby NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Med soloalbummet, der bærer titlen ’Dark Bird’, har Rosendahl fundet sin egen stemme og lyd, og vi får lov at høre hende langt mere nøgen og inderlig, idet numrene rummer en særlig skrøbelighed og melankoli.

Den minimalisme gav Rosendahl allerede en smagsprøve på, da hun fortolkede Tove Ditlevsen i forårets Digte & Lyd i Musikkens Hus, og hele Koncertsalen lod sig bevæge, da hun blottede sit inderste. Efterfølgende tweetede hun, at ”hun havde følt sin hjemby hårdt i aften” – Pernille vi følte også dig.

"At skabe musik er ikke bare et hurtigt fix, det tager tid at fremelske det bedste i et nummer. Musik skal kunne noget, det skal ind og røre ved en nerve. Derfor har jeg gjort op med den konventionelle koncertform og går efter at være i øjenhøjde med publikum, tage dem i hånden og overraske dem. Det tiltaler det intuitive væsen i mig at gøre det her. Jeg går efter at bypasse det kalkulerede. På de koncerter vi har været ud at spille i år, har jeg oplevet en stærk lyst blandt folk til at høre andet end hits, men at få en tæt oplevelse med den levende musik" - Pernille Rosendahl

Vær med til at byde Pernille Rosendahl med band velkommen hjem, når hun tryllebinder med sine dybtfølte sange fra debutalbummet som soloartist med udsigten til Limfjorden som en unik ramme for en bevægende aften.

Samtale om næsten alt

Pernille Rosendahl starter aftenen med en samtale med musemsdirektør og bestyrelsesformand for Statens Kunstfond Gitte Ørskov om næsten alt.

"Gitte er til daglig museumsdirektør på Kunsten, hvor mine tidligste minder om kunst stammer fra. Som barn kom vi der tit og så de skiftende udstillinger og nød det utrolig smukke hus og legede i den tilhørende finurlige have. Jeg er nysgerrig på at høre Gitte om 1000 ting, lige fra kunstens rolle i samfundet til den meget omtalte Niqab syet af Dannebrog, som just nu pryder et lokale på Kunsten." - Pernille Rosendahl

Om Pernille Rosendahl

Den aalborgensiske sangerinde startede som korsanger for blandt andre Savage Rose, udgav senere to albums med Swan Lee, tre albums med The Storm, og nu skærer hun helt ind til benet og går solo.

Medvirkende

Pernille Rosendahl
Adam Winberg, trommer
Jes Hein, bas
Søren Møller, keyboards
Søren Vestergaard, guitar

Bemærk: Ingen teleslynge

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.