Ord under spejlet

Med DR-journalist Ane Cortzen og forfatterne Suzanne Brøgger og Pablo Llambías
mh-ordunderspejlet1_hd.jpg
04. februar 2016 kl. 19:30
Dkk. 195,- inkl. gebyr

Musikkens Hus inviterer til en aften med ”Ord under spejlet” under Jeppe Heins reflekterende kunstinstallation i Øvre foyer. Journalist Ane Cortzen får forfatterne til at løfte sløret for, hvor meget de egentlig spejler sig i hinandens bøger...

I 1975 skrev Suzanne Brøgger essaysamlingen ”Kærlighedens veje og vildveje”, en debatbog som talte for en udvidelse af kærlighedsbegrebet. Som en hyldest til Danmarks store forfatterinde genskrev den tidligere rektor for Forfatterskolen, Pablo Llambías i 2009 Brøggers bog. Men en genskrivning er altid en fortolkning og i ”Kærlighedens veje og vildveje” version 2.0 oplever vi kærlighedens kvaler fra et mandligt perspektiv – og måske står netop manden som den store taber i dette spil, når alt kommer til alt? Hør hvad DR-journalist Ane Cortzen får de to forfattere til at løfte sløret for.

Arrangementet er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.