Ord Under Spejlet

Med Elsebeth Egholm & Svend Åge Madsen
mh-ordunderspejlet01_hd.jpg
28. september 2016 kl. 19:30
DKK 145,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Musikkens Hus gentager succesen fra foråret, Ord Under Spejlet, under Jeppe Heins reflekterende kunstinstallation i Øvre Foyer. 

Vi gisper af spænding, men hvad er det, den kan – krimigenren? Hvorfor er vi på fornavn med hovedpersonen og hvad er det for en sandhed, vi venter at finde? Det er blot få af de spørgsmål, som Ane Cortzen møder forfatterne Elsebeth Egholm og Svend Åge Madsen med, når hun opfordrer dem til at spejle sig i hinandens bøger ”Dødvægt” fra 2015 og ”Mange sære ting for” fra 2009.  Hvor Egholm er tro mod genren, udnytter Madsen den, fordrejer den og stiller spørgsmålet: Kan vi finde sandhed overhovedet?

Vær med når de to forfattere finder ud af, om de har mere til fælles end Aarhus by som fast ramme for al uhygge. Kan de mon mødes et fælles sted under spejlet? Nyd et glas vin eller en kop kaffe mens Ane Cortzen får forfatterne til at løfte sløret for, hvor meget de spejler sig i hinandens bøger.

Bemærk: Ingen teleslynge

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.