Få sanserne mættet, når vi under operafestivalen byder på en usædvanlig musikalsk middag. Sangen, smagen, smilet, duften og hele iscenesættelsen går op i en højere enhed, og du får en uforglemmelig aften i godt selskab. Sanger og skuespiller Joachim Knop – bl.a. kendt for sin rolle som Peter i Anja & Viktor-filmene - står for aftenens musikalske indslag sammen med sopran og prismodtager Lisbeth Kjærulff.
Restaurantansvarlig Michael Kopp har komponeret operamenuen med årstidens bedste råvarer tilberedt med sans for detaljen og serveret i smuk harmoni med aftenens musikalske indhold. Det består af en flot cabaret sammensat af opera, operette og musical, serveret med et glimt i øjet af sangerne Lisbeth Kjærulff og Joachim Knop. Ind imellem står alting stille i nogle af de smukke øjeblikke, som den klassiske opera er så rig på.
4 retter med champagne, snacks, vinkuvert, kaffe og petit fours.
OBS: Det er vigtigt, at I tilmelder hele jeres selskab i samme bestilling, hvis I ønsker at sidde ved samme bord. Der kan dog max sidde 10 ved hvert bord.
Medvirkende
Lisbeth Kjærulff, sopran
Joachim Knop, baryton
Jacob Beck, pianist
Menu
Forret
Håndpillede grønlandske rejer med luftig økologisk cremefraiche, aromatiske urter og agurker i grøn olie
2014 Pencarrow, Sauvignon Blanc – New Zealand
Mellemret
Bagt ryg af vesterhavstorsk med cremet sauce nage og cruditéer
2013 Palliser Estate, Chardonnay – New Zealand
Hovedret
Langtidsbraiseret bryst af kalv fra Himmerland glaseret i kraftig rødvinssauce med bagte beder og svampe - serveret med godt kartoffeltilbehør
2011 Barbera d’alba , barba Cesco, Elio Filippino – Italien
Dessert
”Klassisk” citronfromage anno 2016 med luftig vaniljecreme, mandelcrumble og sprød chokolade
2012 Brown Brothers, Muscat – Australien