Musikkens Miks

Med Simon Kvamm, Peter Sommer, Karl William og Aalborg Symfoniorkester
musikkens-miks.jpeg
01. april 2016 kl. 20:00
Dkk. 295,- inkl. gebyr

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve hitmageren Simon Kvamm, ord-ekvilibristen Peter Sommer og fremadstormende Karl William i et helt nyt musikalsk univers, når de med Aalborg Symfoniorkester i ryggen optræder med egne og helt nye værker.

Konceptet Musikkens Miks

Det er tredje gang, Musikkens Hus inviterer nogle af de bedste kunstnere fra den rytmiske scene til at optræde med et komplet symfoniorkester. I april 2014 var Tim Christensen, Jonas Petersen og Silas Bjerregaard aftenens hovedpersoner, da de sammen med Aalborg Symfoniorkester væltede salen i den første udgave af Musikkens Miks. Sidste år tog Oh Land, Søren Huss og Ida Gard udfordringen op, og nu gælder det altså Simon Kvamm, Peter Sommer og Karl William. 

Glæd dig til at høre de tre herrer fremføre en række af deres bedste sange, som til lejligheden er arrangeret for symfoniorkestret. Som bonus komponerer de hver et nyt værk , inspireret af egne musikalske lydbilleder, men designet til fremførsel af Aalborg Symfoniorkester. Værkerne får urpremiere ved koncerten i Musikkens Hus.

Simon Kvamm

Han har siden 1996 været frontfigur i det populære rockband Nephew, med hvilket han fik sit store gennembrud i 2004 - i  øvrigt samme år, som han hittede med sin medvirken i satireserien Drengene fra Angora. I 2010 startede han duoen De Eneste To sammen med aftenens anden hovedperson Peter Sommer – nu er han godt i gang med en solokarriere, og publikum i Musikkens Hus kan glæde sig til at høre nogle af hans helt nye sange, fremført sammen med Aalborg Symfoniorkester. 

Peter Sommer

Den anmelderroste sanger og sangskriver Peter Sommer fik sit solo-gennembrud i 2004 med albummet "På den Anden Side", der røg ind på top fem på den danske albumhitliste. Sidenhen har han haft stor succes som solist, men også som den ene halvdel af superduoen De Eneste To. Han er især respekteret for sine evner som sangskriver, gennem hvilket han opbygger sit helt eget univers præget af ordspil og leg med formen i sproget og udtrykket. 

Karl William

Når historien om den unge Karl William skal fortælles, er det svært ikke at gengive den med begejstring. Sjældent er det set, at en debuterende kunstner så overlegent har formået at slå benene væk under musikbranchen og anmelderne, som det skete, da han som 18-årig i 2013 lagde debutsinglen Kostumeramt på nettet. I 2015 udkom det unge talents debutalbum Placebo, som blev modtaget med fem stjerner af bl.a. GAFFA og Soundvenue.

Berlingske Tidende har i en liveanmeldelse skrevet: ”Karl William kan ikke bare synge. Hans tekster hæver sig højt op over pop- og r&b-genrens uendelige banaliteter og gør ham allerede nu til en éner på den danske scene.”

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.