Mikael Simpson

Solo for første gang
mh-mikaelsimpson_hd.jpg
18. marts 2016 kl. 20:00
Dkk. 145,- inkl. gebyr

Ingen andre lyder sådan. Det må være den største kompliment, en musiker kan få. Og den fortjener Mikael Simpson, som på en række udspil har fremmanet en elektronisk influeret klangverden, som anmelderne lovpriser og publikum efterspørger. 

Nu kan du opleve den særlige Simpsonske-lyd live, når Mikael Simpson pakker mikrofonen og drager ud på sin første solo-turné nogensinde. 

Live er Mikael Simpson en særdeles habil entertainer og performer der, giver det musikalske blåsyn fra pladerne et skud udadvendthed, der gør enhver Simpson-koncert til en særlig oplevelse. Eller som musikbloggen Oversprig.dk engang skrev efter en koncert:

 ”Mikael Simpson er den onkeltype, man ville ønske, havde lært en om livet og taget en med på den første bytur. Varm, sjov i sin tørre humor, intelligent og kreativ i sin lyrik og tilstedeværende på scenen. Fredagens koncert gik ind som en af de bedste musikoplevelser det sidste år.”

 Seneste udspil fra eneren Mikael Simpson er albummet ”Overspring”, der uden varsel kom på gaden i 2014 som det ophavsmanden, med vanlig skæv underfundighed, rubricerede som ”en mindre Beyonce”. Ifølge medierne var der nu tale om ”en stor Simpson” – hvor sangeren, sangskriveren, produceren og radioværten havde samlet ”Nogle sange, lyde og sager, som jeg har arbejdet på gennem de seneste tre år, men ikke helt ved, hvad jeg skal stille op med”. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.