Marianna Shirinyan & Jens Elvekjær

Vær med til at skrive historie, når Marianna Shirinyan & Jens Elvekjær for første gang giver koncert på Musikkens Hus' flygler
mh-pianokoncert_hd.jpg
26. august 2016 kl. 19:30
DKK 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Stjernepianisten Jens Elvekjær, som i 2005 blev den første danske pianist til nogensinde at blive udnævnt Steinway Artist, og den prisvindende dansk-armenske Marianne Shirinyan var under tilblivelsen af Musikkens Hus med til at vælge husets flygler på Steinwayfabrikken i Hamburg og fragte dem hjem til Musikkens Hus.

For allerførste gang siden da, vender de tilbage til Musikkens Hus for at give koncert på netop disse flygler. Det bliver derfor en historisk aften, når tangentekvilibristerne folder sig ud. 

Oplev en pianokoncert i særklasse, når Elvekjær og Shirinyan sidder bag tangenterne på verdens mest kendte og prestigefyldte flygler.

Om Marianna Shirinyan

I 2006 vandt dansk-armenske Marianna Shirinyan hele fem priser ved ARD International Music Competition i München, og det kickstartede hendes karriere som solist og kammermusiker. Siden har Shirinyan etableret sig som en af denne generations ledelse pianister. Shirinyan har spillet ved flere internationale festivaller, herunder Schleswig-Holstein Music Festival, Schwetzinger Festspiele, Festspillene in Bergen, Stavanger International Chamber Music Festival in Norway og MDR Summer Music Festival.

Marianne Shirinyan har vundet en række konkurrencer og priser både i Danmark, Tyskland, Frankrig og Spanien og som den første nogensinde, modtog Marianna Shirinyan i 2010 DR's nye klassiske kunstnerpris; P2 Prisen.

Om Jens Elvekjær

Jens Elvekjær har i de senere år etableret sig som en af Skandinaviens førende pianister og optræder over hele verden som medlem af klavertrioen ”Trio con Brio Copenhagen” og også ofte som solist. Elvekjær har spillet i prominente koncertsale i New York, London, Frankfurt, Washington, Tokyo, Amsterdam, Wien og Skandinavien og er transmitteret på tv og radio i blandt andet USA, England, Kora, Østrig, Tysklang og Skandinavien.

Jens Elvekjær har modtaget talrige priser både som solist og kammermusiker, herunder ARD Wettbewerb München, den amerikanske Kalichstein-Laredo-Robinson International Trio Award, samt førstepriser i den østrigske Brahms Wettbewerb, Premio Vittorio Gui Firenze, Trondheim Chamber Music Competition og DRs Kammermusikkonkurrence.

Program

Bach/Busoni, Marianne Shirinyan
Hosokawa, Marianne Shirinyan
Schubert: Fantasie f-mol d.940, Marianne Shirinyan & Jens Elvekjær
pause
Alban Berg Sonate, Jens Elvekjær
Schubert: Impromptu op. 90 nr. 3 Ges-dur, Jens Elvekjær
Ravel: Rhapsodie Espagnole, Marianne Shirinyan & Jens Elvekjær 

Medvirkende

Jens Elvekjær, piano
Marianna Shirinyan, piano

Arrangør: Aalborg Kammermusikforening & Musikkens Hus

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.