Malene, Maude & Musikken

En dag med Matador
malene-maude-og-musikken.jpeg
31. januar 2016 kl. 15:00
Dkk. 135,- inkl. gebyr

Malene Schwartz går på ingen måde op og lægger sig. Tværtimod synger hun for, når hun og pianist/radiovært Mathias Hammer tager publikum med på en musikalsk rejse tilbage til Korsbæk og Matadors medrivende univers. Med udgangspunkt i Højskolesangbogen, har Malene Schwartz forfattet en original ”Syng-med Fortælling”, hvor udvalgte sange kædes sammen af små historier om en række personer fra danmarkshistoriens mest elskede tv-serie.

Hvad mon Maude får lyst til at synge, når hun vågner i sin seng og hører Hans Christian pusle på badeværelset? Hvilken melodi nynner Agnes mon i familien Varnæs køkken, mens huset vågner? 

Malene Schwartz og Mathias Hammer er et nyt par i underholdningsbranchen. De vil med stor humor og musikalitet lede publikum gennem de mange velkendte sange – og det er mere end tilladt at synge med. Det bliver en eftermiddag fyldt med nostalgi, gode fortællinger og smuk musik.

Foto af Malene Schwartz: Fotograf Stephen Freiheit

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.