Jo Lawry

For første gang i Danmark præsenteres den australske sangerinde Jo Lawry. Hun gæster Musikkens Hus den 10. september 2016.
jo-lawry.jpg
10. september 2016 kl. 20:00
DKK 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Jo Lawry er mest berømt for sit mangeårige samarbejde med Sting, men er derudover selv en fremragende solist og enestående kunstner. Ved koncerten i Musikkens Hus får hun selskab af Mads Bærentzen Trio, som er en af Skandinaviens førende jazztrioer. 

Jo Lawry vinder større og større anerkendelse på den internationale musikscene. Ikke mindst pga. hendes nu 7-årige samarbejde med Sting, hvor hun optræder som solo female vocalist. Siden sit debutalbum “I Want To Be Happy”, der udkom i 2008, er det gået stærkt for Lawry, senest udgav hun i 2015 albummet “Taking Pictures”, der af kritikeren David Hajdu i The Nation blev kåret til et af årets 10 bedste albums.

Til koncerten vil man kunne opleve numre fra Jo Lawrys seneste album. Hendes fremragende, personlige og meget velskrevne sange tager udgangspunkt i et nutidigt jazzet univers samt i hendes rødder i den irsk/australske folk-tradition. 

Samarbejdet med Sting (og pt. også Paul Simon) har bragt hende overalt i verden, lige fra Royal Albert Hall (London), The Hollywood Bowl (Los Angeles) over The Met (NYC) og til Sydney Opera House samt mange andre prominente steder. Udover dette leder hun desuden sit band i New York, hvor hun har været bosiddende gennem en årrække.

Om Mads Bærentzen Trio

Den danske jazzpianist Mads Bærentzen har efterhånden udviklet sig til at være en efterspurgt akkompagnatør og solist i international vokaljazz-sammenhæng. Bl.a. er han Kurt Ellings foretrukne pianist både i kvintetbesætning rundt i Europa og med symfoniorkestrene i Bilbao (ESP) og Melbourne (AUS). I sommeren 2015 fik han ligeledes mulighed for at turnere med den prisbelønnede, amerikanske sangerinde Dianne Reeves i Sverige og Tyskland.

Udover dette er han leder af sin egen trio, Mads Bærentzen Trio, med bassisten Morten Ramsbøl og trommeslageren Kristian Leth. Trioen har spillet en lang række koncerter i ind- og udland og udgivet 4 albums.

Medvirkende

Jo Lawry, vocal
Mads Bærentzen, piano
Morten Ramsbøl, kontrabas
Kristian Leth, trommer

Whiskysmagning med Stauning Whisky

Efter koncerten er der miniforedrag og whiskysmagning ved Stauning Whisky i Klassisk Sal. Whiskysmagningen er gratis for Jazzklubmedlemmer og koster kr. 100,- for ikke-medlemmer.  Der er et begrænset antal billetter.

Koncerten er en del af Musikkens Jazzklub. Bliv medlem her.

Koncerten er blevet til med støtte fra Torben Vejs Fond.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.