Eivør

Support: Konni Kass (FO)
eivoer.jpeg
22. april 2016 kl. 20:00
Dkk. 145,- inkl. gebyr Stående/siddende koncert

Det bliver intenst og nærværende, når den færøske stjerne med den store stemme giver koncert med eget band i Øvre Foyer. 

I september 2015 udgav Eivør hele to albums - et på færøsk (Slør) og et på engelsk (Bridges). Begge rost til skyerne af anmelderne, herunder bl.a. GAFFA, som kvitterede med 2 x 5 stjerner og flotte ord: "Hendes musikalitet, hendes sangstemme – alt ved hendes kunst er gåsehudsfremkaldende og ekstraordinært." og "Albummet rummer den ene gribende perle efter den anden [...]"

Glæd dig til at blive draget ind i Eivør magiske univers og mærk, hvordan du bliver taget med på en musikalsk rejse op gennem det færøske klippelandskab.

Support: Konni Kass (FO)

Den færøske kunstner har i løbet af nogle få måneder taget de små øer med storm. Med en sjælfuld og unik stemme skaber hun et lydunivers der er præget af lette og fængende melodier. Konni Kass er et af de mest lovende nye navne fra øerne mod nord og vi venter derfor i spænding på debutpladen som udkommer i september 2016.

For mere information om Konni Kass se her:
https://www.facebook.com/konnikassmusic/
https://soundcloud.com/konnikass

Om Eivør

"Der er musik i alle de situationer, du kan bringe dig selv i." Således svarer Eivør - instrumentalist, sanger og sangskriver med en stemme af en sjælden styrke og skønhed - når hun bliver spurgt, hvor hun finder inspiration. Det er ikke bare ord, for siden hun blot var 15 år gammel, har Eivør dedikeret sit liv til musik og ubønhørligt forfulgt sin interesse.

Eivør blev født på Færøerne i 1983, og hendes første år var præget af øgruppens musikarv. Som 16-årig udgav hun sit første album, og dette blev starten på hendes gunstige karriere. Selv om hendes kærlighed til den færøske kultur løber som blod igennem hele værket, er hendes udtryk igennem årene også blevet beriget af en kontinuerlig inspiration fra andre traditioner. 

Eivørs musikalske palet er således blevet rigere, siden hun debuterede som folk-musiker, og hendes plader og koncerter har op igennem tiden flirtet med jazz, country-folk og bigbandmusik, men der har også været påvirkninger fra klassisk musik og fra triphop og rock. På det seneste har hun trukket mange af disse påvirkninger ind i sin egen originale folktronica med dybtfølte lyriske betragtninger af livet, som det udfolder sig omkring hende, senest på det nye album Bridges.

Eivørs karriere har indtil videre vist, at der faktisk er musik i alle de situationer, man kan komme i. Det kræver dog en dygtig kunstner at være i stand til at forstå og udtrykke det, men Eivør er netop sådan en kunstner: en anerkendt sanger og komponist på toppen af sin karriere.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.