Donovan & Sebastian

Musikkens Hus får fint besøg, når vores allesammens Sebastian gæster Aalborg med 60´er-legenden Donovan, som dette efterår drager ud på en verdensomspændende turné i anledning af sit 50-års jubilæum.
mh-donovansebastian_hd.jpg
09. december 2016 kl. 20:00
DKK (1) 580,- (2) 480,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Donovans 50-års jubilæumsturné er en hyldest til en kunstner, der har sat sit mærke på det sidste halve århundredes populærmusik. Donovan er ikke blot et ikon og en fremragende digter, han er også en af verdens mest eviggyldige singer/songwriters.

“Jeg glæder mig til at skulle på denne verdensturné for at takke alle, der har fulgt mit arbejde lige fra begyndelsen – og alle dem, der først lige har opdaget mig nu” siger Donovan. “Og jeg glæder mig endnu mere til at kunne lave en Danmarksturné sammen med min gode ven Sebastian.”

Publikum kommer til at høre highlights fra Donovans lange række af hits, bl.a. “Sunshine Superman”, “Mellow Yellow”, “The Hurdy Gurdy Man” og “Jenifer Juniper”, ligesom han også vil optræde som storyteller og underholde med andre klassiske kultsange. 

Danske Sebastian, den yngste af de to grand old men, har aldrig været bedre. Med et imponerende bagkatalog af sange, der nærmest har defineret stemning og temaer for flere generationer, er Sebastian et fuldstændigt urørligt ikon i dansk musik. Dette blev understreget af hans medvirken i ”Toppen af Poppen” i 2015, hvor Sebastians sange og optræden var en kæmpe oplevelse for de andre medvirkende og for de mange, der fulgte udsendelserne.

Sebastian er lige nu i gang med en fantastisk turné, der viser ham i den fineste form, med rørte og glade fans i tusindvis og med velfortjent fulde huse i hele Danmark. 

Fra ”Den Store Flugt” i 1972 over en fantastisk karriere med uforglemmelige sange, musicals og koncerter frem til 2016, hvor Sebastian stadig rører et meget bredt publikum med sin akustiske guitar, sin melankolske stemning og sine sange, både de gamle kendinge og de helt nye. Hans lange og succesfulde karriere er enestående i en branche, hvor stjernerne typisk hurtigt forsvinder igen. 

Sebastian udtaler om det kommende samarbejde med Donovan:

”Jeg glæder mig til at stå på scenen og optræde med en af mine store inspirationskilder fra midten af 60´erne - det er en stor ære for mig. Vi kommer med hver vores program men vil sikkert også lave et par sange sammen.”

Bemærk: Ingen teleslynge

Arrangør: Musik og Sang & Culture Club

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.