Disneys Frost

Nu kan Frost-fans glæde sig til at opleve Disneys måske mest populære film nogensinde på en helt ny måde. Musikkens Hus i Aalborg viser den originale film med dansk tale på et stort biograflærred, mens musikken fremføres live af Odense Symfoniorkester.
frost_v2.jpeg
05. juni 2016 kl. 11:00
DKK 295,- inkl. gebyr

Frost er et verdensomspændende fænomen, men aldrig før har danske fans haft mulighed for at opleve den hjertegribende fortælling om Elsa og Anna sådan her: Disneys magiske univers udfoldet på lærredet i Danmarks smukkest koncertsalen med et komplet symfoniorkester på scenen.

Alle de populære sange - fra ”Skal vi ikke lave en snemand” til ”Jeg har ventet alt for længe” – vil få en ekstra dimension. Og taget i Koncertsalen vil med garanti lette, når orkestret rammer omkvædet i ”Lad det ske”.

Frost er Disneys mest indbringende film nogensinde med en indtegning på over 1. milliard dollars. Filmen er elsket af både anmeldere og publikum og har vundet to Oscars, én BAFTA og én Golden Globe.

I får en oplevelse, I sent vil glemme, når Musikkens Hus omdanner Koncertsalen til en biograf og viser Frost den 5. juni 2016.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Musikkens Hus, Odense Symfoniorkester og Christopher Entertainment.

Se også Frost den 5. juni kl. 15.00

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.