Bjørn Eidsvåg

Norges store trubadur
bjoern-eidsvaag.jpeg
16. marts 2016 kl. 20:00
Dkk. 225,- inkl. gebyr

Den norske trubadur Bjørn Eidsvåg har gennem årene fået opbygget et stort og trofast publikum i Danmark. Hans sange og musiks universelle indhold appellerer til danskernes appetit på gode melodier og store beretninger.

Tro, tvivl, kærlighed og tunge emner som døden bliver til stærke og livsbekræftende tekster, som svæver af sted på melodier, der rent musikalsk når bemærkelsesværdigt langt omkring – fra viser og pop over soul og funk til mere jazzede arrangementer.

Norsk legende

Siden begyndelse af 1970’erne har Bjørn Eidsvåg skrevet sig grundigt ind i den norske musikhistorie og med omkring 1,5 millioner solgte albums er han utvivlsomt én af Norges mest succesrige og folkekære kunstnere.

Det seneste album “Far faller” er nummer 25 i rækken og blev et af de bedst sælgende album i Norge i 2013.

Når Bjørn Eidsvåg er på turné i Danmark er han altid ledsaget af et hold af eminente og stærkt sammenspillede musikere, og det gælder selvfølgelig også ved koncerten i Musikkens Hus.

Pressen skiver:

“Eminente Eidsvåg”  “... Og sådan veksler han aftenen igennem fornemt mellem lidt længere, lune, let stand-up-prægede forløb – og kontant, robust, bundsolid musik” - Nordjyske

“Ganske vist er Eidsvåg mest kendt og elsket for sine tekster, men skulle man som dansker ikke forstå et pløk af det nynorske, er musikken alene mere end grund nok til at opsøge en koncert.” - Gaffa, 5 stjerner 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.