Art Garfunkel

Han var den ene halvdel af én af tressernes mest succesfulde duoer, Simon and Garfunkel. Siden er det blevet til en lang solokarriere, der nu bringer ham til Musikkens Hus.

art-garfunkel.jpeg
02. marts 2016 kl. 20:00
(1) 345,- (2) 295,- Priserne er inkl. gebyr

Amerikanske Art Garfunkel er sanger, sangskriver, multiinstrumentalist, skuespiller og digter. Men mest kendt er han - sammen med makkeren Paul Simon - for at stå bag nyklassikere som Scarborough Fair, Mrs. Robinson og Bridge Over Troubled Water i duoen Simon & Garfunkel.

Mens Paul Simon stod for sangskrivningen, var Art Garfunkel manden med den vidtfavnende stemme og de karakteristiske vokalharmonier. Simon & Garfunkel gik fra hinanden i 1970 men er blevet genforenet ved flere lejligheder.

Alderen har givet stemmen varme og karakter


Både Art Garfunkel, der i 2011 fyldte 70 år, og Paul Simon har siden Simon & Garfunkel haft aktive solokarrierer. Seneste soloudspil fra Art Garfunkel kom i 2007, hvor han udgav albummet Some Enchanted Evening. Året efter gav han koncert i Odense, hvor GAFFA bl.a. skrev: 

"Den distinkte, rene, ringende, høje tenor kan endnu. Det var, som om der skulle varme i den, for der gik lidt tid, inden den var i sit es, men her er det stadig en unik stemme (…) Selv Bridge Over Troubled Water blev sunget næsten uden kompromiser. Og alderen har faktisk givet stemmen mere varme og karakter, der hvor den mangler det allersidste i teknisk udfoldelse." 

Ved denne koncert optræder Art Garfunkel med eget solomateriale samt sange fra tiden med Simon & Garfunkel.

Koncerten arrangeres i samarbejde med ICO

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.