Annika Aakjær

Annika Aakjær er tilbage. Efter seks års pladepause er Annika Aakjær tilbage med endnu et anmelderrost album "Lykkens Gang”. Et album, der til september bringer hende til Musikkens Hus i Aalborg som del af en ny danmarksturné.
mh-annikeaakjaer_hd.jpg
23. september 2016 kl. 20:00
DKK 165,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billet-kontoret på 60203000 for at indløse gavekortet.

Radioen har allerede spillet singlerne "Plads nok” og "Alt hvad jeg vil sige" flittigt, og da Annika Aakjær gæstede lille Vega i marts, var det til en udsolgt sal. Nu vender den rødhårede sangerinde hjem til Aalborg, hvor hun er opvokset, for at give koncert i Musikkens Hus. 

Det nye albums tekstside viser Annika Aakjær fra en mere personlig vinkel, og musikalsk er der kredset ekstra om den gode melodi og det opløftende omkvæd. Produktionen, som er skabt i samarbejde med den svenske stjerneproducer Johan Eckeborn (Jonathan Johansson m.fl.), er fokuseret omkring den særlige skandinaviske slidstærke poplyd. Annika Aakjærs nærværende måde at optræde på̊ - og tekstlige substans - er dog stadig den samme. 

Glæd dig til en aften i dejligt selskab med Annika Aakjær og lad dig bevæge af de smukke sange fra det nye album.  

Om Annika Aakjær

Hvem er hun så hende Annika Aakjær fra Aalborg? Hun er bestemt ikke hvem som helst. Hun var en af de første seks ud 200 ansøgere til at blive optaget på sangskriveruddannelsen på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, hvorfra hun blev færdig i 2012. Inden da havde Annika Aakjær alleredt udgiver to albums – ”Lille filantrop” i 2008 og ”Missionær i 2010. Begge høstede stor ros fra anmelderne, som spåede Annika Aakjær en lys fremtid. I 2009 var hun nomineret til to Steppeulve og vandt den ene som ”Årets håb”. 

I 2009-2010 medvirkende hun i teaterkoncerten ”Come together” på Østre Gasværk. Annika Aakjær skrev desuden sangene til og medvirkede i ”Oliver med et Twist” på Nørrebro Teater 2011. Hun skrev titelsangen til den danske børnefilm ”Gummi T” og vandt en Robert i kategorien ”bedste originale sang”. Hun har spillet rollen som Daimi i filmen Dirch og medvirket i tv-julekalenderen Julestjerner fra 2012 – samme år, som hun modtog sangskriverorganisationen DJBFAs hæderspris.

Med dette flotte CV, er der ikke noget at sige til, at den rødhårede og humoristiske eksil-aalborgenser med årene er blevet en kendt og afholdt person i det danske mediebillede.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.