Alene Hjemme

Det kan først blive rigtigt jul, når vi har set Alene Hjemme. Sådan er det. Nu vender successen tilbage til Musikkens Hus, og du kan genopleve kultfilmen, mens Aalborg Symfoniorkester leverer lydsiden live.
mh-alenehjemme_hd-copy-2.jpg (1)
16. december 2016 kl. 19:30
DKK 200,- inkl. gebyr NB: Gavekort udstedt før 1. april 2016 kan ikke indløses online. Kontakt Billetkontoret på 60203000

I 2014 var Musikkens Hus de første i Europa til at vise den nostalgiske film med live symfoniorkester, hvilket resulterede i stor efterspørgsel i 2015 om at gentage successen. Bønnerne er hørt, og i år sørger familien McCallister for, at vi alle sammen kommer i den helt rigtige julestemning. 

Aalborg Symfoniorkester fremfører filmens fantastiske musik af John Williams og giver filmoplevelsen en ekstra dimension.

Tag familien med til julehygge og masser af sjov og ballade med Kevin, de uduelige indbrudstyve og resten af familien McCallister. Der er garanti for julestemning og højt humør. 

Medvirkende

Jessica Cottis, dirigent
Aalborg Symfoniorkester
Filharmonisk Kor, Aalborg

Filmen vises med danske undertekster

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.