Wiener Filharmonikerne

Markerer Carl Nielsens 150 års fødselsdag
mh-wienerphil_hd.jpg
09. juni 2015 kl. 19:30
Dkk. 495,- Dkk. 745,- Dkk. 895,- Dkk. 995,- Priserne er inkl. gebyr

Carnegie Hall i New York, Royal Albert Festival Hall i London og nu Musikkens Hus i Aalborg.

Verdens vel nok mest berømte symfoniorkester, Wiener Filharmonikerne, markerer Carl Nielsens 150 års fødselsdag i Musikkens Hus. 

Det falder i den grad i kategorien fornemt besøg, når Wiener Filharmonikerne med Franz Welser-Möst ved dirigentstokken 9. juni 2015 lader sin verdensberømte klang fylde Koncertsalen. Publikum kan blandt andet glæde sig til at opleve Carl Nielsens 4. Symfoni med tilnavnet "Det uudslukkelige".

Wiener Filharmonikerne er meget mere end de velkendte Nytårskoncerter i tv. Det er et orkester med en personlighed, som er umuligt at efterligne. 

Wiener Filharmonikerne har til denne koncert sat dansk musik af Carl Nielsen på programmet. Det er naturligvis en fødselsdagshilsen til Danmarks største komponist, der kunne være fyldt 150 år på netop denne dag, hvor Wiener Filharmonikerne spiller i Musikkens Hus. Carl Nielsens symfonier hører ikke til Wienernes standardrepertoire, og netop derfor bliver det så spændende at høre et af verdens bedste orkestre, som med deres helt egen stil vil give os et nyt bud på et af de danske nationalværker.

Den østrigske dirigent Franz Welser-Möst, der to gange har dirigeret den berømte Nytårskoncert, vil lede orkestret aftenen igennem. 

Program

Nielsen, Symphony Nr. 4
Schubert, Symphony Nr. 3
Beethoven, Leonore overture Nr. 3

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.