TV 2 Playlisten 2015 General­prøve

med bl.a. Christopher, Citybois, Cisilia, Joey Moe, Barbara Moleko og Wafande
unknown.jpeg (5)
17. november 2015 kl. 17:30
Dkk. 225,- inkl. gebyr OBS: Publikum skal være på plads i salen senest kl. 17.20

Kom og vær med, når TV 2 og Musikkens Hus holder generalprøve på TV 2 Playlisten 2015. Det bliver et brag af et show, hvor mange af årets mest spillede solister giver publikum et musikalsk genhør med de populæreste hits fra året, der er gået. 

Cremen af dansk musik

Charmøren Christopher dukker op. Det samme gælder Joey Moe, Barbara Moleko, Wafande, Cisilia, Kesi, Djämes Braun samt Citybois. Ens for dem alle er, at de har ligget i toppen på årets playlister og udgør den hårde kerne i det forgangne musikår.

KATO ved styrpinden

Nordjyske KATO vil som aftenens DJ have fingeren på mixerpulten, når lyden af 2015 får taget til lette i Musikkens Hus. Og sammen med et velspillende husorkester vil han lede publikum og tv-seere gennem en storslået aften.

TV 2 Playlisten er TV 2’s nye store nytårsshow, hvor de største stjerner mødes i Musikkens Hus for sammen et fejret året, der er gået og danse sig ind i det nye år sammen med festglade nytårsgæster landet over. Det bliver en sand hitkavalkade og en perfekt afrunding på et stort dansk musikår, hvor både nye og garvede solister har sat deres aftryk på de nationale såvel som de internationale playlister.

Showet optages i Musikkens Hus den 17. november kl. 20.00 og sendes på TV 2 nytårsaften. 

Klik her for at læse om showet kl. 20.00

OBS: Der vil under showet blive anvendt stroboskoplys, som kan fremkalde epileptisk anfald hos personer med lysfølsom epilepsi.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.