TV 2 Juleshow

Julehygge for hele familien
tv-2-juleshow-2.jpeg (2)
19. november 2015 kl. 20:00
Dkk. 295,- inkl. gebyr OBS: Publikum skal være på plads i salen senest kl. 19.50

TV 2 inviterer indenfor i Musikkens Hus til en underholdende julefest med en perlerække af de bedste solister akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.  

Kom og vær med, når TV 2 og Musikkens Hus i Aalborg ønsker danskerne en glædelig jul. Koncertsalen i Musikkens Hus vil med sine snehvide vægge og julerøde stole danne rammerne om årets smukkeste juleshow, hvor en række af musikkens største navne spiller de mest elskede og kendte julemelodier.

Showet præsenteres af de folkekære TV 2-værter Cecilie Frøkjær og Hans Pilgaard, som vil lede publikum og tv-seere gennem en aften med medrivende musikalske indslag, julehygge en masse og indslag med kendte ansigter fra TV 2. Desuden vil der være nostalgiske tilbageblik fra fantastiske TV 2-julekalendere, fordi det i år er 25 år siden, at TV 2 sendte julekalender for første gang. 

Vi garanterer et show, hvor julestemningen fra første anslag vil brede sig til bagerste række og hele vejen ud i de danske stuer.

TV 2 og Musikkens Hus glæder sig til at byde velkommen til Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, der vil overvære koncerten.

Se også TV 2 Juleshow torsdag 19. november kl. 17.30 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.