Straight No Chaser

Et af USA's mest populære a cappella-kor
unknown.jpeg
06. februar 2015 kl. 19:30
Dkk. 215,- inkl. gebyr

Happy Hour Tour – eneste danske koncert

Hvis udtrykket ”a cappella-herrekor” frembringer et billede af studerende, der – iført blå blazere, slips og lyse lærredsbukser – fremfører traditionelle universitetssange i en klassisk og højtidelig atmosfære... så tager du fejl. 

Straight No Chaser er hverken dydige eller uden glimt i øjet, men de er heller ikke kitsch i vaudeville stil. De er et fænomen med en enorm fanskare, utallige optrædener på amerikansk tv og cd-udgivelser med glimrende salgstal.

Korets HAPPY HOUR TOUR kommer i kølvandet på udgivelsen af ”Under The Influence”, som er deres fjerde albumudgivelse på Atlantic Records. Albummet indeholder bidrag fra verdensstjerner som Stevie Wonder, Jason Mraz,  Sara Bareilles, Rob Thomas, Phil Collins og Dolly Parton.

Straight No Chaser er den ægte vare i form af den fortryllende lyd af ti uforfalskede menneskestemmer, der sammen skaber ekstraordinær musik med en fundamentalt bevægende virkning på publikum... og med et umiskendeligt islæt af humor.

Med turnélivet har Straight No Chaser skabt et ry for uforglemmelige liveoptrædener, så gå ikke glip af den eneste danske koncert på a cappella-gruppens HAPPY HOUR TOUR. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.