Signe Juhl & Nikolaj Bentzon Trio

Feat. Reuben Rodgers
signe-juhl.jpeg
11. juni 2015 kl. 19:30
Dkk. 185,- inkl. gebyr

Musikkens Hus danner rammerne om endnu en eminent jazzkoncert, når Signe Juhl står på scenen med Nikolaj Bentzon, Reuben Rodgers og Espen Laub von Lillienskjold. Koncerten er optakt til en helt ny cd, som indspilles på Montmartre dagen efter deres optræden i Musikkens Hus. Publikum kan dermed glæde sig til et eksklusivt første lyt på det kommende album.

Siden deres samarbejdsdebut med udgivelsen "Silver-tongued" har de været vidt omkring med koncerter i ind- og udland, samt video-udgivelsen "Luxury Jazz" med Odense symfoniorkester.

30-årige Signe Juhl er i dag en fuldmoden vokalist med en - for vore hjemlige breddegrader -ganske særlig tyngde og spændvidde. Hun besidder et melodisk overskud, som konstant bringer hende i nye retninger i sange, som man troede, at man kendte hendes versioner af. Hun besidder med andre ord et ægte jazz-instinkt.

Koncerten får et ganske eksklusivt element i skikkelse af den New York-bosiddende bassist Reuben Rodgers. 40-årige Rodgers er i dag en af sin generations mest efterspurgte bassister med tætte samarbejder med f.eks. Wynton Marsalis, Roy Hargrove, Joshua Redman, Marcus Roberts, Nicholas Payton, Mulgrew Miller, Jackie McLean, Charles Lloyd og Dianne Reeves. Rodgers bidrager helt ekstraordinært til musikken med sit rytmiske drive, sin klang og idérigdom. 

Nikolaj Bentzons egne meritter omfatter bl.a. 19 udgivelser i eget navn samt hans ledelse af DR Big Band og talrige andre ensembler. Ved koncerten i Musikkens Hus kan han opleves sammen med 33-årige nordjyske trommeslager, Espen Laub von Lillienskjold.

Lillienskjold har allerede været en del af den danske jazzelite i en del år med bl.a. et 6-årigt medlemskab af Aarhus Jazz Orchestra (tidl. Klüvers Big Band) samt et her-der-og-alle-vegne virke på den danske jazz scene.

Medvirkende

Signe Juhl, vokal
Nikolaj Bentzon, piano
Reuben Rodgers, bas
Espen Laub von Lillienskjold, trommer

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.