Rugsted & Kreutzfeldt Kvartet

Musikalsk gensyn med gruppen bag ”Tilfældigvis forbi”, ”Jeg ved det godt”, ”Sad i parken” og mange flere
mh_kreutzrugsted_hd.jpg
17. april 2015 kl. 20:00
Dkk. 275,- inkl. gebyr

Rugsted & Kreutzfeldt er for alvor er tilbage på den danske livescene efter deres comeback i 2011. Og nu inviterer Musikkens Hus på en musikalsk rejse ind i den populære duos omfattende bagkatalog blandet med hits fra deres seneste album ”5”. 

I efteråret 2011 sendte Rugsted & Kreutzfeldt et længe ventet album på gaden – det første studiealbum med nye sange i 26 år. Ved udgivelsen strøg albummet med det enkle navn “5” direkte ind på top tre, og har nu for længst modtaget sin guldplade.

Ved koncerten i Musikkens Hus vil den veloplagte gruppe leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt-sound krydret med små anekdoter.

Rugsted & Kreutzfeldt Live

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde. 

Glæd dig til et musikalsk gensyn med gruppen bag hits som ”Tilfældigvis forbi”, ”Jeg ved det godt”, ”Sad i parken” og mange flere. 

Medvirkende

Stig Kreutzfeldt, sang og guitar
Jens Rugsted, sang og guitar
Jakob Baumgartner, guitar
Josef Baumgartner, keys

 

 

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.