Plácido Domingo

UDSKUDT til 14. juni 2015
Placido-Domingo-portrait-credit-Jose-Zakany-scaled.jpg
25. februar 2015 kl. 20:00
(1) 1200,- (2) 1100,- (3) 1000,- Priserne er inkl. gebyr

Hvad skal jeg gøre, nu hvor koncerten er udskudt? Læs mere her.

73-årige José Plácido Domingo Embil, kendt som Plácido Domingo, er én af verdens mest kendte operasangere i nyere tid.

Han har i år 55-års jubilæum på den internationale operascene og er i det hele taget en legende også i bredere musikkredse.

Plácido Domingo er fortsat særdeles aktiv på den internationale operascene. Alene de seneste 12 måneder har han haft roller som Germont i La Traviata ved Metropolitan Opera i New York, titelrollen i Nabucco ved Royal Opera i Covent Garden i London, Giacomo i Giovanna d’Arco ved Salzburg Festivalen, Count di Luna i Il Trovatore i Berling State Opera mv. 

Plácido Domingo blev for alvor kendt ud over operakredse, da han forud for åbningskampen til VM i fodbold i Rom i 1990 optrådte med José Carreras og Luciano Pavarotti. De tre verdenstenorer blev siden kendt som ”De tre tenorer” og har en stor del af æren for, at opera blev løftet ud til et helt nyt og bredere publikum. Og det er netop et bredt repertoire Plácido Domingo kommer til at glæde publikum med til februar.

Han akkompagneres af Aalborg Symfoniorkester.

Medvirkende

Plácido Domingo, tenor
Eugene Kohn, dirigent
Angel Blue, sopran
Micaëla Oeste, sopran
Aalborg Symfoniorkester

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.