Plácido Domingo

Musikkens Hus og Aalborg Kongres- og Kulturcenter præsenterer verdensstjernen Plácido Domingo søndag den 14. juni 2015 i Koncertsalen i Musikkens Hus.
domingo.jpg
14. juni 2015 kl. 20:00
(1) 1200,- (2) 1100,- (3) 1000,- Priserne er inkl. gebyr

LÆS OM AFLYSNINGEN HER

73-årige José Plácido Domingo Embil, kendt som Plácido Domingo, er én af verdens mest kendte operasangere i nyere tid.

Han har i år 55-års jubilæum på den internationale operascene og er i det hele taget en legende også i bredere musikkredse.

Plácido Domingo er fortsat særdeles aktiv på den internationale operascene. Alene de seneste 12 måneder har han haft roller som Germont i La Traviata ved Metropolitan Opera i New York, titelrollen i Nabucco ved Royal Opera i Covent Garden i London, Giacomo i Giovanna d’Arco ved Salzburg Festivalen, II Conte di Luna i Il Trovatore på Statsoperaen i Berlin. 


Plácido Domingo blev for alvor kendt ud over operakredse, da han forud for åbningskampen til VM i fodbold i Rom i 1990 optrådte med José Carreras og Luciano Pavarotti. De tre verdenstenorer blev siden kendt som ”De tre tenorer” og har en stor del af æren for, at opera blev løftet ud til et helt nyt og bredere publikum. Og det er netop et bredt repertoire Plácido Domingo kommer til at glæde publikum med til februar.

Han akkompagneres af Aalborg Symfoniorkester.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.