Pirates of the Caribbean II

Dead Man’s Chest med Aalborg Symfoniorkester
mh-piratesofthecaribbean.jpg (1)
11. april 2015 kl. 19:00
Dkk. 225,- inkl. gebyr

Bølgerne går højt, når vi igen forvandler Koncertsalen til en biograf og viser anden del i Pirates of the Caribbean-serien. Med Aalborg Symfoniorkester i ryggen kaster Kaptajn Jack Sparrow, Will Turner og Elizabeth Swann sig ud i et nyt hæsblæsende eventyr, da den legendariske Davy Jones og hans overnaturlige krigere vil Jack til livs.

Symfonimusik og film

Det bliver hverken en helt almindelig koncert- eller biografoplevelse, når Musikkens Hus viser Pirates of the Caribbean – Dead Man’s Chest i Koncertsalen. For på scenen, lige under lærredet, vil Aalborg Symfoniorkester lægge musik til billederne med Hans Zimmers storslåede filmmusik.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve hvordan livemusik kan tilføre et filmunivers helt nye dimensioner. 

Det er Musikkens Hus, Aalborg Symfoniorkester og Christopher Entertainment, der nu sætter alle sejl til og tager publikum med på et fantastisk eventyr. 

Se også Pirates of the Caribbean fredag den 10. april

Medvirkende

Jack Sparrow, pirat
David Firman, dirigent
Coro Misto, kor
Aalborg Symfoniorkester 

Program

Dead Man’s Chest med live musik

Om filmen

Pirates of the Caribbean er en af nyere filmhistories største hits. Serien startede som en filmtrilogi, produceret af Walt Disney, med Johnny Depp i hovedrollen som Jack Sparrow, flankeret af Orlando Bloom i rollen som Will Turner og Keira Knightley som Elizabeth Swann.

Serien startede i 2003 med The Curse of the Black Pearl (Den Sorte Forbandelse) og blev efterfulgt af Dead Man’s Chest i 2006 (Død Mands Kiste), At World’s End i 2007 (Ved Verdens Ende) og endelig On Stranger Tides i 2011(I Ukendt Farvand). Den femte film, som forventes at ramme landets biografer i 2017, har allerede fået titlen Dead Men Tell No Tales.

Musikken til Dead Man’s Chest er komponeret af den tyske komponist og Oscarvinder Hans Zimmer, som også har komponeret musikken til eksempelvis Blockbuster-filmen Gladiator og afslutningsceremonien til OL i Beijing i 2008.

Aldersgrænse: Over 11 år

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.