Panamah

Elektronisk poptrio bag radiohits som ”DJ Blues”, ”Børn Af Natten” og ”Små Stød”
panamah_event.jpeg
04. december 2015 kl. 20:00
Dkk. 195,- inkl. gebyr

Panamah har de seneste år opnået en markant plads på den danske musikscene, hvor de leverer iørefaldende og eftertænksom pop med et drys af melankoli og et element af underspillet attitude. Et musikalske univers, der har vist sig yderst succesfuld med storhits som ”DJ Blues”, ”Børn Af Natten” og ”Små Stød” samt et væld af udsolgte koncerter.  Til december kan trioen opleves i Musikkens Hus.

Ovenpå megasuccesen med albummet ”En Varm Nats Kølige Luft” fra 2013 og de efterfølgende travle år, har Panamah taget en dyb indånding og er nu tilbage med ny inspiration og en spritny single ”Lever Vildt”. De tre medlemmer, med deres forskellige personligheder og musikalske baggrunde, er vokset som band, og klar til møde nye publikummer ved fire eksklusive koncerter i landets største byer – Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Panamah består af den elektroniske DJ og producer Anders Christensen, guitaristen Peter Lützen, hvis ”analogt” orienterede tilgang til musikken fastholder nærværet og de klassiske sangskrivningsdyder i Panamahs univers. Og sidst men ikke mindst, sangerinden Amalie Stender, hvis markante og smukke vokal giver de elektroniske kompositioner både styrke og ømhed. Tilsammen finder trioen frem til en særlig fin lyd, som når ud til publikums hjerter. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.