Nancy Harms

New Yorks nyeste stjerneskud på jazzhimmelen
mh-nancecharms_hd.jpg
07. februar 2015 kl. 19:30
Dkk. 175,- inkl. gebyr

New Yorks nyeste stjerneskud på jazzhimmelen, Nancy Harms, har allieret sig med den dansk-sydkoreanske komponist, pianist og kapelmester Jakob Park.

Sammen vil de tage publikum med ind i deres fascinerende musikalske og cinematografiske univers og fremføre udvalgte kompositioner fra deres respektive bagkatalog samt legendariske sange fra Broadway.

Musikken er en hyldest til jazzhistoriens store koryfæer som Billie Holiday, Oscar Peterson og George Gershwin, men rummer også elementer fra popmusik og noter af folk/country/soul.

De 2 solister er begge komponister og tekstforfattere og betragter musik som storytelling og formidling af en personligt oplevet virkelighed. Nancy Harms vil blive akkompagneret af Jakob Park Trio, der udover kapelmesteren består af de grammyvindende jazzmusikere Janus Templeton og canadiske Graig Earle. I 2008 modtog denne fremragende rytmegruppe en Danish Music Award for bedste jazzalbum.

Nøgleord for koncerten i Musikkens Hus er nærvær, melankoli, joie de vivre, spleen, storbyfascination, tab af uskyld og drømmen om "Det Gode Liv"......

Medvirkende

Nancy Harms, vokal
Jakob Park, piano
Janus Templeto, trommer
Morten Ankarfeldt, bas

Om Nancy Harms

Nancy Harms er født og opvokset i Minnesota, men har forfulgt sine musikalske drømme og er i dag bosat i New York. I 2009 udgav hun albummet "In The Indigo" og i 2012 udsendte hun "Dreams In Apartments", der fik de amerikanske anmeldere til at overgive sig til den mystiske sangerinde fra Minnesota.

I dag optræder hun på New Yorks største scener, Los Angeles, Paris, Oslo, Italien og er i gang med sit helt store internationale gennembrud. Hendes stemme spænder vidt og balancerer mellem det introverte og skrøbelige til det udadvendte og teatralske. I september 2014 optrådte Nancy Harms & Jakob Park Trio på The Standard, hvor Danmarks Radio filmede deres koncertoptræden, som vises på DRK til efteråret.

Om Jakob Park

Jakob Park har siden sin afgang fra Nordjysk Musikkonservatorium i 2008 markeret sig stærkt på den skandinaviske jazzscene med 2 anmelderroste soloalbums bag sig og massiv turnévirksomhed i Østrig, Norge, Tyskland samt på den hjemlige nationalscene.

Jakob Park Trio blev etableret i 2006 og indtil for nylig var jazzmusikkens Godfather, Hugo Rasmussen, fast ankermand i trioen. Jakob Park har optrådt flittigt som kapelmester og har haft Aske Jacoby, Emil de Waal, Tomas Franck, Jakob Dinesen, Malene Mortensen, Dan Hemmer og andre nationale koryfæer under sine vinger. Desuden har hans musik siden 2008 fået massiv airplay på både ikke-kommercielle radiostationer, de landsdækkende P4, P5 og P8 samt DRK.

I 2009 instruerede han teaterforestillingen Tango Phantasie og i 2012 skrev han balletmusik til forestillingen "Moving Art", der opførtes i København. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.