Oh Land, Søren Huss & Ida Gard

I Musikkens Miks med Aalborg Symfoniorkester
musikkens-miks.jpeg
30. maj 2015 kl. 20:00
Dkk. 245,- inkl. gebyr

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve hitmageren Oh Land, Saybias Søren Huss og  fremadstormende Ida Gard i et helt nyt musikalsk univers, når de med Aalborg Symfoniorkester i ryggen optræder med egne og helt nye værker. 

Vi holder afterparty for de første 300 personer, der køber en billet.  

Konceptet Musikkens Miks

Det er anden gang Musikkens Hus inviterer nogle af de bedste kunstnere fra den rytmiske scene til at optræde med et komplet symfoniorkester. I første udgave af Musikkens Miks i april 2014 var Tim Christensen, Jonas Petersen og Silas Bjerregaard aftenens hovedpersoner, da de sammen med Aalborg Symfoniorkester tog salen med storm.

Nu gentager Oh Land, Søren Huss og Ida Gard succesen og fremfører en række af deres største hits, som til lejligheden er arrangeret for symfoniorkestret. Og som bonus komponerer de hver et nyt værk , inspireret af egne musikalske lydbilleder, men designet til fremførsel af Aalborg Symfoniorkester. Værkerne får urpremiere ved koncerten i Musikkens Hus.

Oh Land

Det er gået stærkt siden danske Oh Land – aka Nanna Øland Fabricius - debuterede i 2008. P3 gjorde singlen "Audition Day" fra debutalbummet "Fauna" til Ugens Uundgåelige og Oh Land modtog P3s Talentpris i 2009. Herefter tog karrieren fart med et væld af priser , international anerkendelse og nye hits som ”Renaissance Girl” og ”Pyromaniac”.

Oh Land har med sin poetiske elektropop også indtaget USA og et begejstret koncertpublikum i Holland, Frankrig, Belgien, Tyskland, Italien og Storbritannien. 

Søren Huss

Søren Huss er en af Danmarks mest anerkendte sangere og sangskrivere. Hans enorme succes fra tiden i bandet Saybia og de seneste års solokarriere med albumudgivelserne ”Troen & Ingen” og "Oppefra & Ned" har plantet ham solidt i danskernes kollektive bevidsthed, som en helt naturlig del af vores fælles sangbog.

Ida Gard

Hun vandt tilbage I 2008 P3s KarriereKanonen. Siden da har Ida Gard udgivet debutalbummet, ”Knees, Feet & the Parts We Don´t Speak Of”, samt hendes seneste og anmelderroste album, ”Doors”. På ”Doors” leges der med de store følelser i de små fortællinger og Gards karakteristiske mørktklingende vokal står centralt og insisterende med stort nærvær, nerve og noget på spil. Fra albummet har P3 og P4 spillet klare sange som ”U Gonna Come” og ”Beginners”. 

Afterparty

Vær blandt de 300 første, der køber billet, og kom med til et brag af et afterparty i Øvre Foyer efter koncerten. Her vil være snacks, og en DJ vil fylde rummet med lækker lounge musik.

Bemærk: De første 300 der køber billet vil få tilsendt en invitation til afterparty.

Unge mellem 15 og 18 år har adgang til afterparty, hvis de ledsages af en voksen. Der udskænkes ikke alkohol til unge under 18 år. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.