Lisa Ekdahl

Look To Your Own Heart Tour
mh-lisaekdahl_hd.jpg
14. maj 2015 kl. 19:30
Dkk. 270,- inkl. gebyr

Den albumaktuelle svenske sangerinde og sangskriver Lisa Ekdahl gæster Musikkens Hus med sin ”Look To Your Own Heart Tour”. 

Så gå ikke glip af denne sjældne lejlighed til at høre en nordisk røst, der med sin delikate, yndefulde charme har henrykket os lige siden vi hørte den første gang i 1994. Samme år som hun modtog hele tre svenske grammys - blandt andet for årets bedste album og årets bedste pop-artist. Siden hen har Lisa Ekdahl indspillet albums både på svensk og engelsk og arbejdet sammen med danske Lars H.U.G. på singlen ”Backwards” og selveste Rod Stewart på singlen ”Where or When” tilbage i 2003.

27. oktober 2014 udkom Lisa Ekdahls 11. studiealbum ”Look To Your Own Heart”, der tog fem år at skrive og producere. Albummet er delvist indspillet i Lisa Ekdahls eget studie og delvist i det legendariske ”Atlantis”-studie i Stockholm, hvor blandt andre ABBA, Elvis Costello og Roxette tidligere har indspillet plader. 

Om tilblivelsen af albummet udtaler Lisa Ekdahl:

”Efter en lang europaturné i 2009 tog vi til Cuba, hvor jeg fandt farverne til det nye album. Jeg ville ikke lave et decideret cubansk album, men jeg ville fremkalde den varme, glæde og tempo jeg selv oplevede på Cuba. Vi havde haft mange shows med mit lille band på ret store spillesteder. Hvert enkelt show føltes utroligt intimt på trods af spillestedernes størrelser. Jeg havde lyst til at tage den følelse med mig ind i studiet.” 

14.  maj kan du se frem til en dejlig aften i selskab med den skønne Lisa Ekdahl, når hendes ”Look To Your Own Heart Tour” lægger vejen forbi Musikkens Hus. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.