L.O.C.

GRAND CRU LIVE
loc.jpeg
07. marts 2015 kl. 20:00
Det er muligt at købe enkeltpladser ved henvendelse på tlf. 60203000 Dkk. (1) 325,- (2) 295,- inkl. gebyr

Det er muligt at købe enkeltpladser ved henvendelse på tlf. 60203000

Få en storslået og anderledes oplevelse, når L.O.C. sammen med en komplet stryger- og blæseropsætning vælter Musikkens Hus. 

L.O.C. overraskede alle nytårsaftensdag ved at udsende EP'en GRAND CRU stort set uden tilløb af nogen art. Ikke alene er udgivelsesdagen uortodoks, formatet vækker også opsigt. EP’en er nemlig udgivet på noget så sjældent som Blu-Ray, da audioside er akkompagneret af en komplet videoside.

GRAND CRU - med undertitlen "Musik Inspireret af Livet" - tager udgangspunkt i fejringen af livet. Og der bliver fejret i stor stil med champagne, divaer og gentlemen, som var det den franske riviera i de tidlige 60’ere, med stort nik og tilbagekig til en tid hvor mænd var mænd og kvinder var kvinder.

GRAND CRU er indspillet med et komplet stryger- og blæserensemble, og når L.O.C. til marts gæster Musikkens Hus er der lagt i ovnen til en grandios aften. GRAND CRU LIVE-orkestret med Liam O'Connor - komplet med stryger og blæserbesætning - spiller hele EP'en i sin fulde længde og tager fat i L.O.C.s egne klassikere.

Det bliver storslået og overdådigt og en once-in-a-lifetime oplevelse.

Læs mere om L.O.C. og GRAND CRU her.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.