Julekoncert

Syng julen ind med Klarup Pigekor
klarup-pigekor.jpeg
16. december 2015 kl. 19:30
Dkk. 85,- inkl. gebyr

Der bliver rig mulighed for både at lade sig indhylle i klokkeklare pigestemmer og for selv at synge med, når Klarup Pigekor synger julen ind i Musikkens Hus. Pigekoret optræder med en række af julens mest kendte og elskede sange, men der vil også være plads til nye og måske ukendte toner. Dog lover vi, at det alt sammen bliver inden for den store og skønne kategori, der hedder julemusik.

Koret ledes af Christina Kjærulff, og Bettina Slot Christensen sidder ved flygelet.

Om Klarup Pigekor

Klarup Pigekor er Aalborg Kulturskoles elitekor og har desuden tilknytning til Sangkraft Nord – Nordjyllands sangkraftcenter. Koret har eksisteret i godt 30 år og har siden grundlæggelsen i 1980 arbejdet på et højt musikalsk niveau. Koret består i dag af omkring 35 piger i alderen 14-25 år, der elsker at synge. Korets ideal og kendetegn er den rene nordiske korklang formidlet via et alsidigt repertoire. 

Klarup Pigekor synger jævnligt ved vidt forskellige lejligheder lige fra store kirkekoncerter til optræden for H.M. Dronning Margrete til koncerter med Aalborg Symfoniorkester og koret rejser desuden på koncertturne hvert andet år. Det høje aktivitetsniveau er medvirkende til at bevare korets høje musikalske standard. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.