Jimmy Jørgensen

Intimkoncert
jimmy-joergensen.jpeg
09. maj 2015 kl. 20:00
Dkk. 175,- inkl. gebyr Stående koncert

Der venter en stor musikalsk oplevelse, når den karismatiske sanger Jimmy Jørgensen giver intimkoncert i øvre foyers smukke rammer med udsigt over Limfjorden. 

”Der er så meget overskud i hans vokal, at han kunne låne ud til en håndfuld andre sangere og stadig være i stand til at levere en vokalpræstation, andre sangere ville dø for.”
★★★★★★ - GAFFA 

”Næste gang, du tænder to lys på et bord, så kan du roligt lade frontfiguren fra Hotel Hunger stå for det musikalske akkompagnement – det er i særklasse.”
★★★★★ - Midtjyske Medier – Henrik H. Breum 

Jimmy Jørgensen er en alsidig herre. Han tog springet fra blikkenslager til forsanger i bandet Hotel Hunger, og senere har han medvirket i både film og tv-serier. De seneste år har han især gjort så bemærket i teaterkoncerter – blandt andet Gasolin og Come Together.

I 2010 tog Jimmy Jørgensen skridtet fuldt ud musikalsk og udsendte sit første soloalbum Come Into My Sleep.

Allerede i februar 2011 kom Jimmy Jørgensens andet soloalbum A Face In The Crowd, der består af en række fortolkninger af så forskelligartede sange som f.eks. Kate Bush’s Running Up That Hill, Katy Perry’s I Kissed A Girl, Donna Summer's I Feel Love, Britneys Spears' Baby One More Time og Gnarls Barkley's Crazy. Alle numre der i originaludgaverne genremæssigt synes langt fra hinanden, men som i Jimmy Jørgensens magiske lydunivers bliver til en varm og helstøbt enhed. 

Nu kan du opleve magien i Musikkens Hus.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.