Jimmy Jørgensen

Intimkoncert
jimmy-joergensen.jpeg
09. maj 2015 kl. 20:00
Dkk. 175,- inkl. gebyr Stående koncert

Der venter en stor musikalsk oplevelse, når den karismatiske sanger Jimmy Jørgensen giver intimkoncert i øvre foyers smukke rammer med udsigt over Limfjorden. 

”Der er så meget overskud i hans vokal, at han kunne låne ud til en håndfuld andre sangere og stadig være i stand til at levere en vokalpræstation, andre sangere ville dø for.”
★★★★★★ - GAFFA 

”Næste gang, du tænder to lys på et bord, så kan du roligt lade frontfiguren fra Hotel Hunger stå for det musikalske akkompagnement – det er i særklasse.”
★★★★★ - Midtjyske Medier – Henrik H. Breum 

Jimmy Jørgensen er en alsidig herre. Han tog springet fra blikkenslager til forsanger i bandet Hotel Hunger, og senere har han medvirket i både film og tv-serier. De seneste år har han især gjort så bemærket i teaterkoncerter – blandt andet Gasolin og Come Together.

I 2010 tog Jimmy Jørgensen skridtet fuldt ud musikalsk og udsendte sit første soloalbum Come Into My Sleep.

Allerede i februar 2011 kom Jimmy Jørgensens andet soloalbum A Face In The Crowd, der består af en række fortolkninger af så forskelligartede sange som f.eks. Kate Bush’s Running Up That Hill, Katy Perry’s I Kissed A Girl, Donna Summer's I Feel Love, Britneys Spears' Baby One More Time og Gnarls Barkley's Crazy. Alle numre der i originaludgaverne genremæssigt synes langt fra hinanden, men som i Jimmy Jørgensens magiske lydunivers bliver til en varm og helstøbt enhed. 

Nu kan du opleve magien i Musikkens Hus.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.