Hanne Boel

I akustisk setup
mh-hanneboel_hd.jpg
15. november 2015 kl. 19:30
Dkk. 195,- inkl. gebyr

Hanne Boel udvikler til stadighed sin karriere, og til efteråret kan hun opleves til en akustisk koncert i Musikkens Hus med en sætliste, der bl.a. genopliver den musik der gjorde hende berømt.

Glæd dig til at høre sange som f. eks. ’Don’t Know Much About Love’, ’Black Wolf’, ’Talk It Out’, ’(I Wanna) Make Love To You’ og ’Light In Your Heart’. Hannes Boel går ikke nostalgisk efter tidligere hits, men nyfortolker fortiden og kombinerer repertoiret med egne og andres sange, som står hendes hjerte nær, og som hun beriger med sit personlige univers af erfaring, karakterfuldhed og fornem sans for fortolkning.

Det kan ikke blive meget bedre, når Hanne kombinerer det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. Hun definerer ikke på forhånd en genre, men lader inspirationen bestemme vejen til sangens endelige udtryk.

Denne aften har Hanne Boel samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de 2 guitarister Jens Runge og Jacob Funch.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.