Gitta-Maria Sjöberg

En eventyrlig koncert
mh_gitta-marie-sjoeberg_hd.jpg
28. maj 2015 kl. 19:30
Dkk. 185,- inkl. gebyr

Gitta-Maria Sjöberg er en af Nordens mest unikke sopranstemmer og en efterspurgt gæst ved verdens førende operahuse, festivaler og koncertsale. I 2005 åbnede Sjöberg operahuset på Holmen i København som Aida – og operaens førende sopran.

Nu kan du opleve den svenskfødte sopranstjerne sammen med  Copenhagen Festival Ensemble i Musikkens Hus, hvor de blandt andet vil fremføre musik af komponist Matti Borg;  "12 Eventyrsange" til tekster af Bjarne Jes Hansen efter H. C. Andersen.

Om Gitta-Maria Sjöberg

Gitta-Maria Sjöberg mestrer både lyriske og stærkt dramatiske partier - som hun tolker og fylder  med sublimt indre liv og kompleksitet og sangligt udfolder med en stemme, der rummer en bred palet af farver og nuancer. Blandt andet i rollen som Emilia Marty i "Makropulos/Testamentet", hvor Tysklands førende anmeldere gav hende titlen "Singer of the year 2000" for den overbevisende præstation.

Sjöberg har optrådt med store verdensnavne som Placido Domingo og modtaget flotte priser for sin imponerede karriere. Hun har blandet andet fået tildelt Dannebrogsorden af første grad, og så er hun er den første der modtog Birgit Nilssons legatpris, uddelt af Birgit Nilsson selv.

Om Copenhagen Festival Ensemble

Copenhagen Festival Ensemble er et kammermusikensemble, som blev dannet i 2012 af fløjtenist Kiril Aginsky. Med en base i Odd Fellow Palæet i København er CFE et ensemble bestående af førende danske musikere, der spiller sammen med verdenskendte gæstemusikere.

Siden dets start har ensemblet spillet koncerter i samarbejde med Daishin Kashimoto, Kiril Troussov, Liza Ferschtman, Lars Anders Tomter, Mikhail Milman etc.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.